YA BETUL, dah ramai yang berjaya menjual produk dan perkhidmatan dalam internet! Jangan risau, anda belum ketinggalan lagi untuk menjual kerana trend masa kini bahawa pelanggan semakin bertambah dari hari ke hari dengan membeli melalui internet  tak kira masa dan tempat. Anda bila lagi?

 

Ya! Pelanggan kini bebas memilih dan membeli melalui internet di mana-mana sahaja...Sungguh Mudah dan Senang

 

 

Pengasas t'Maza Enterprise (TR0076868-D)

Pakar Laman Web Perniagaan & Pemasaran Online

Penjual Produk/Perkhidmatan Di Internet Sejak 2006

Salam Hormat/ Selamat Sejahtera,

Syukur, saya Kamanusi Russali, pemilik perniagaan T'Maza Enterprise yang menjalankan perniagaan berasaskan Internet secara Online sehingga kini. Kini sudah tidak asing lagi dengan penjualan dan pembelian secara 'online' dalam talian internet telah diterima ramai dalam dan luar negara.

Pelbagai produk dan perkhidmatan telah saya memasar dan mempromosikan dengan hanya menggunakan internet dalam pelbagai platform online ini. Dari menerima tempahan membina laman web, membantu mengadakan kempen pemasaran dalam internet, membuat perkongsian ilmu pemasaran internet dan kini menumpukan kepada memberikan latihan khusus kepada usahawan dan bakal usahawan dalam mengembangkan perniagaan mereka dalam menggunakan media internet. Apa sahaja yang berkaitan dengan internet dan online adalah menjadi rutin harian saya masa kini.

Masa kian bergerak pantas tanpa menoleh ke belakang. Ambil peluang yang saya tawarkan ini dan sama-sama dalam melakukan penjualan di internet nanti. Saya ucapkan terima kasih kerana sudi untuk sama-sama lakukan sepertimana mereka yang dah melakukan sejak internet diperkenalkan di negara kita ini.

   

 

 

 

MENGAPA SAYA MENGGUNAKAN INTERNET SEBAGAI PEMASARAN TERKINI?

Hmmm, kerana "Pelanggan mudah untuk memilih produk atau perkhidmatan yang ditawarkan dengan tanpa had sempadan dunia dengan mencari maklumat di hujung jari sahaja dengan bantuan INTERNET."

Lihat contoh AirAsia, dari sebuah syarikat yang kecil sahaja pada asalnya mampu bersaing dengan syarikat penerbangan yang dah lama bertapak dalam industri penerbangan dengan menggunakan platfom internet untuk penjualan tiket kapal terbangnya.

Di mana-mana sahaja pelanggannya bukan hanya dari negara asal syarikat malah serata dunia mudah menempah tiket. Maknanya, anda mampu untuk menjual ke peringkat global dengan mudah dan senang sahaja. Nampak mudah bagi mereka yang ketahui teknik yang betul, dan mungkin susah bagi anda jika tidak tahu caranya.


 

BAGAIMANA SAYA BERMULA DENGAN PERNIAGAAN INTERNET INI?

Namum sebelum saya memahami sebenar sepenuhnya erti PERNIAGAAN INTERNET DAN ONLINE ini, saya mencari seorang Mentor dan Guru untuk mengajar mengenai bagaimana perniagaan internet dan online ini bermula...Pada saat tahun 2005, saya berguru dengan seorang usahawan internet yang berjaya dan ilmu internet hanya masih baru dan sedikit masa itu.

Bermula dari 2005 itu hingga kini, saya mencari, mengumpul, mengguna, mengamal dan melaksanakan pelbagai teknik dan strategi pemasaran internet bagi memastikan laman web bagi mempromosikan dan memasarkan produk dan perkhidmatan saya dikenali orang dan dibeli atau diguna perkhidmatan itu.

Semua ilmu selama kira-kira 9 tahun itu telah membuatkan hasil dimana produk dan perkhidmatan yang saya lakukan telah memberikan saya pendapatan walaupun saya hanya menjalankan aktiviti promosi dan pemasaran dalam internet secara online sahaja....

Namum saya mengambil masa yang agak lama untuk memahami keseluruhan aktiviti bagaimana teknik dan strategi pemasaran dalam internet ini dapat memberikan pulangan dan menjanakan pendapatan. 9 Tahun semuanya.....fuh, memang masa yang panjang bagi anda untuk memahami dan memberikan pulangannya nanti.


KINI ANDA TIDAK PERLU RISAU SEBAB SAYA AKAN MEMBONGKARKAN TEKNIK BERKESAN DARI PERINGKAT MUDAH KE PERINGKAT YANG LEBIH MENCABAR!

Semua ilmu teknik dan strategi perniagaan internet dan online yang dilakukan akan saya kongsikan kepada anda dengan bahasa dan gaya yang mudah untuk fahami, walaupun anda masih baru dalam bidang ini.

Apa yang perlu anda lakukan adalah ikut apa yang saya tawarkan. Itu sahaja! Saya akan membantu dalam menyelongkarkan rahsia dan teknik dalam menghasilkan penjualan produk atau perkhidmatan yang anda jalankan sebagai perniagaan.

APAKAH PROGRAM PERNIAGAAN INTENSIF PERNIAGAAN INTERNET ?

Program Perniagaan Intensif Perniagaan Internet yang dijalankan  ini merupakan satu siri program dengan panduan yang lengkap yang membincangkan tentang bagaimana perniagaan internet dilakukan dari peringkat perancangan hinggalah ke peringkat pemasaran.

Tidak seperti siri seminar yang lain, Program Perniagaan Intensif Perniagaan Internet  juga menyediakan khidmat nasihat malah memantau aktiviti peserta dan memberi tunjuk ajar bagaimana menjalankan perniagaan di internet dengan pelbagai kaedah yang sesuai dengan masa kini

 

 


MENGAPA KITA PERLU GUNA BANYAK STRATEGI PERNIAGAAN BILA BUAT MARKETING DI ONLINE NI?

Seperti nak pergi berperang, 'Jeneral Perang' mesti dah rangka pelbagai strategi untuk pastikan kita MENANG dan CAPAI MATLAMAT. Jika tak capai sasaran pada strategi #1, pastinya kita masih bersedia dengan strategi seterusnya yang telah dirancang awal.

Inilah yang berlaku dalam Sistem Pengurusan Online Marketing kita, pelbagai strategi kena buat untuk pastikan kita lebih bersedia dalam persaingan perniagaan.

 

INI STRATEGI YANG ANDA AKAN BELAJAR

 

MODUL 2017

STRATEGI & TEKNIK 2017

"TARGET ONLINE MARKETING'

"Bagaimana anda dapat prospek tepat pada masa mereka inginkan produk yang ditawarkan"

Target Online Marketing, betul ia adalah Modul 2017, telah dikemaskinikan berdasarkan trend perniagaan online masa kini. Kini ramai yang fokus kepada bentuk perniagaan online ini, dan persaingan semakin sengit dalam internet. Namum bila anda tahu sebenarnya 'Strategi & Teknik 2017' ini, adalah mudah bagi perniagaan anda bersaing dengan mereka.

BEZA 2016 vs 2017?

Dahulu trend perniagaan online, dimana prospek mencari produk atau perkhidmatan anda. Namum kini, disebabkan persaingan hebat, kali ni 2017, kita pula yang mensasarkan prospek dalam niche market yang mereka. 'KITA CARA MEREKA DULU', itulah trend masa kini.

 

BAGAIMANA NAK CARI TU?

Ya, kami dah sediakan dengan 16 TEKNIK POWER, agar prospek yang kita cari itu benar-benar sedang mencari produk atau servis yang mereka nak. Maknanya...kita lakukan 'perangkap' dahulu dan 'tunggu' mengena. Kan, macam nak memukat kat laut la pulak. Itulah yang bakal anda pelajari, guna dan amalkan apabila anda lakukan aktiviti promosi perniagaan anda di online ni.

 

 

TEKNIK-TEKNIK TEPAT MENDAPAT PROSPEK BAGI MENINGKATKAN JUALAN

Ada pelbagai cabang teknik yang dilakukan. Barulah 'peperangan' kita di online ini membuahkan hasil yang kita sasarkan. Banyak yang perlu dilakukan, dan setiapnya mempunyai kelebihan masing-masing.

 

NI YANG BAKAL TEKNIK ANDA PELAJARI

 

MODUL  PEMBELAJARAN
1    6 TEKNIK PEMASARAN ONLINE
2     10 TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB

 

 

MODUL 1:
TEKNIK PEMASARAN ONLINE

 

TEKNIK #1: SISTEM LAMAN WEB JUALAN

Apakah kepentingan laman web kepada perniagaan anda?
Apakah jenis laman web yang sesuai dengan bentuk perniagaan anda?
Bagaimana rahsia menaikan ranking laman web ke ranking Top 5 dalam carian google?
Tips kandungan perniagaan yang perlu anda masukan dalam laman web jualan anda.
Tips memilih nama domain yang sesuai dengan trend dan perniagaan anda
Tips memilih hosting sebagai tapak server laman web anda

 

 


TEKNIK #2: SISTEM BLOG 'CONTENT MARKETING'

Kenapa BLOG?
Apakah Manfaat BLOG kepada perniagaan dan pemasaran?
Bagaimana BLOG dapat meningkatkan jualan perniagaan saya?
Bagaimana nak merekabentuk BLOG perniagaan yang 'POWER'?

 


TEKNIK #3: SISTEM PEMASARAN EMEL 

Anda mempunyai maklumat pelanggan?
Bagaimana anda menyimpan maklumat pelanggan anda tersebut?
Adakah anda tahu, maklumat pelanggan anda amat berguna sesama melakukan kempen pemasaran?
Bagaimana nak 'menembak' maklumat pelanggan dengan hanya sekali 'klik', semua pelanggan dan prospek mendapat maklumat yang sama serentak?
Bagaimana pula anda nak kumpul data prospek secara bersistem?

 


TEKNIK #4: MEMBINA DAN MENULIS COPYWRITTING SEBAGAI DAYA PENARIK HEBAT


 
Bagaimana nak bina ayat-ayat power dalam menarik prospek?
15 Tips membina ayat dan kenyataan bagi memudahkan prospek bertukar jadi pelanggan
Ketahui perbezaan antara ciri-ciri, sifat dan manfaat produk anda semasa menulis ayat-ayat ini, kami dedahkan.

 


TEKNIK #5: MENONJOLKAN PERNIAGAAN KITA SECARA VISUAL DENGAN MELETAKAN VIDEO DI YOUTUBE



 
Bagaimana YouTube memainkan peranan penting dalam bisnes online anda?
Tahukah anda teknik pemasaran video yang hebat dan memukau?
Jelaskan pada prospek mengenai produk dan servis anda melalui audio-visual

 


TEKNIK #6: MEYAKINKAN PROSPEK BAHAWA KITA BUKANNYA 'SCAMMER'



 
Kami bongkarkan cara kami menyakinkan prospek bahawa perniagaan ini 'benar'
Bagaimana nak menyakinkan prospek yang tidak nampak penjual online, Tipsnya kami kongsikan
Keyakinan prospek penting terutamanya apabila anda berniaga online

 


 

KHAS UNTUK ANDA

MODUL 3: 10 TEKNIK MUDAH JUALAN DI FACEBOOK

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #1: DAPATKAN PROSPEK BERDASARKAN DEMOGRAFI

Apakah maksub demografi?
Pecahan kategori demografi di Facebook
Bagaimana cari prospek yang kita nak di data Facebook?

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #2: DAPATKAN PROSPEK BERDASARKAN GROUP FB

Bagaimana nak dapatkan prospek di group FB?
Apakah sebab kita mencari prospek yang tepat di niche market dalam group?
Tips bagaimana nak menambah rakan yang diperolehi dari group

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #3: DAPATKAN PROSPEK BERDASARKAN PRODUK

Apakah niche produk anda kepada prospek?
Bagaimana nak cari prospek berdasarkan produk yang mereka kehendaki?
Adakah semua prospek memerlukan niche produk yang sama?

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #4: DAPATKAN PROSPEK DENGAN CARA 'SEDUT'

'Sedut' prospek yang tepat minat yang sama dengan niche produk/servis anda dengan 'add friend' mereka
Bila prospek yang tepat akan memudahkan mereka juga 'suka' kepada produk kita
Dari prospek tepat akan bertukar menjadi pelanggan terus

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #5: 'SPY' DALAM FB DENGAN NICHE PRODUK YANG HOT



 
Jika anda masih tiada produk/ sedang mencari produk HOT, guna teknik ini untuk cari di FB
Bila dah tahu ianya produk HOT, kaji dan analisis termasuk penyediaan surat jualan
Jualan mudah berlaku bila anda tahu nak mengolah menjadikan ianya HOT

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #6: WOW! ANDA DIDEDAHKAN DENGAN CARIAN TREND



 
Tahukah anda trend produk/servis masa kini?
Pendedahan khusus kepada trend yang prospek cari dalam carian google
Bagaimana ia boleh meningkatkan jualan perniagaan anda?

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #7: CARI AGEN YANG TEPAT

Jika anda sedang mencari agen, kami boleh membantu anda mencari prospek yang nak jadi agen
Agen yang bakal anda lantik ini sememangnya mereka yang inginkan menjana pendapatan bersama
Bila agen dah tepat, mudah mereka menjana pendapatan dengan niche produk yang dikehendaki

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #8: BAGAIMANA BANTU AGEN DENGAN SISTEM

Bila anda telah lantik agen, bagaimana nak bantu agen ni?
Mengapa anda perlu membantu agen yang dilantik?
Cara mudah untuk bantu agen di alam maya, didedahkan

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #9: BAGAIMANA NAK 'CLOSE SALE' SELEPAS SEMUA STRATEGI & TEKNIK DIBUAT

Prospek dah dapat, namum bagaimana teknik nak 'close sale'?
'Close sale' cara kami, didedahkan
Bila dah 'close sale', maka prospek dah bertukar jadi pelanggan

 


TEKNIK MUDAH JUALAN DI FB #10: 'FOLLOW UP' PROSPEK DENGAN AYAT PENARIK

Bila prospek kata 'TUNGGU dululah', maka teknik ini diperlukan
Ayat penarik didedahkan kepada anda agar prospek tak lari ke 'tempat' lain
Genggam prospek agar bertukar menjadi pelanggan

 


TEMPATKAN DIRI ANDA SEKARANG!


KHAS PAKEJ PREMIUM 2017

TEKNIK MEMBINA AYAT POWER

Ayat power adalah ayat penarik bila prospek membaca 'ayat-ayat permulaan' pada setiap post atau kata-kata tak kira dimana anda letak ayat ni. Biasanya prospek akan mengambil masa dari 7 - 10 saat sahaja membaca 'PENARIK' ni, dan jika 'TIADANYA UMP' mereka akan keluar dari post tu cepat-cepat.

Jadi teknik ni akan membuatkan prospek 'TERKAKU' dan nak baca seterusnya ayat-ayat lain pula dan seterusnya membuat pembelian.

 

TEKNIK MEMBINA eBOOK

Kami akan kongsikan bagaimana eBook dibina dan bagaimana eBook ini akan menjadi SENJATA pemasaran kita. Semuanya khas untuk 2017 ini.

 

TEKNIK MERANGKA DAN MERANCANG KEMPEN MARKETING

Biasa kita dengar orang kata, 'Buat la kempen marketing kalau nak tingkatkan jualan', namum kita tahu kena nak buat kempen ni. Jika anda terlibat dalam team marketing, ianya bukan asing bagi anda merangkan kempen begini.

Jangan risau, kami kongsikan '7 Langkah Merangka dan Merancang Kempen Marketing Bagi Meningkatkan Jualan Setiap Musim Perayaan/ Musim Kempen Sehingga 3-5 Kali Ganda'

 


GABUNGAN 2 SIFU DALAM 1 KELAS

Sifu Strategi Kedai Online Sifu Teknik Mudah

2 Sifu bergabung berkongsi ilmu perniagaan Online yang kini menjadi kebanyakan perniagaan ramai usahawan. Kami mencurahkan segala apa strategi dan teknik yang kami lakukan semasa melakukan aktiviti promosi dan penjualan di online. Kami kongsikan dengan anda agar anda juga mampu melakukan promosi dan menghasilkan jualan yang tidak dijangka nanti.

 

Sepanjang kelas program intensif ini, pelbagai aktiviti disediakan dan setiap kelas kami...peserta berjaya melakukan jualan terus walau sekalipun pada hari minggu yang agak sukar untuk prospek nak membeli, dengan Strategi & Teknik yang kami kongsikan ...InsyaAllah ia bakal menghasilkan impak yang berkesan.

 

 

 

PESERTA YANG TELAH SERTAI KELAS KAMI

 

   
 

 

 
 

TEMPATKAN DIRI ANDA SEKARANG!


 

TONTON VIDEO PERKONGSIAN MEREKA

   
 

 

   
   
   
   

 

 
   

MENGAPA ANDA PERLU HADIR BERSAMA KAMI?

Ya, untuk mempelajari teknik dan cara yang betul dalam menjalankan perniagaan dalam internet ini              

 
Ia adalah langkah awal dalam mendalami dan  pendedahan yang sebenar cara-cara menjual dalam produk/perkhidmatan anda di internet  

 
Ingin mengembangkan lagi perniagaan yang dilakukan ke peringkat global

 
Menjalankan perniagaan berasaskan 'ONLINE' walaupun hanya sebagai 'PART-TIME' sahaja    

 
Menyahut seruan kerajaan dengan memanfaatkan penggunaan internet untuk melakukan aktiviti jual beli dan menjanakan pendapatan

 


   

 


MODUL TEKNIK MUDAH JUALAN DI FACEBOOK (FB)

 
   

 

 
 

TEMPATKAN DIRI ANDA SEKARANG!


 

KAMI JUGA MENERIMA UNDANGAN DAN JEMPUTAN DARI AGENSI KERAJAAN DAN SWASTA

 

   
 

PROGRAM DENGAN KERJASAMA SAFAHHERBS
- 'JV PROJECT'

Program untuk peserta K-Ekonomi Negeri Melaka &
Masjid Cina Negeri Melaka 27-28 Jan 2016

Program untuk peserta Anggota Koperasi ROCAB (SSM)
25-26 Jan 2016

PROGRAM DENGAN KERJASAMA 2 SIFU - 'JV PROJECT
 

PROGRAM SEMINAR STRATEGIK PEMASARAN BERJAYA
anjuran UKM & MYAC Melaka, dan
Kementerian Belia & Sukan

PROGRAM KERJASAMA DENGAN
INSTITUT PERTANIAN KUALA LIPIS, 22 - 23 NOV. 2014

PROGRAM KEUSAHAWAN PERNIAGAAN ONLINE "SOCIAL BIZZ"
anjuran Mini RTC Seri Gala, Perak,
18 - 19 April. 2015, agensi Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW)

PROGRAM KEUSAHAWAN MARKETING ONLINE
anjuran RISDA,
18 Okt 2016 di bawah agensi Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW)

PROGRAM PERNIAGAAN ONLINE 'PELAJAR UNIKL'
anjuran UNIKL Ipoh, Perak,
8 Okt. 2016 di bawah agensi Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW)


PROGRAM PEMASARAN MEDIA SOSIAL UNTUK USAHAWAN BIMBINGAN IADA BARAT LAUT, AGENSI KEMENTERIAN PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI


Peserta Intensif Kelas Stategi Online & Teknik Mudah, Zon Utara, Bertam Perdana, Pulau Pinang, 26-27 Nov 2016

PROGRAM ONLINE NETWOKING 'PELAJAR UNIKL'
anjuran UNIKL Lumut, Perak,
3 Dis. 2016 di bawah agensi Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW)

   
2017: TARGET ONLINE MARKETING

21 Jan 2017, di Business Centre Seri Serdang, Sel.

2 Feb 2017, 'Personal Coaching' di Seri Serdang, Sel

Kelas Target Online Marketing 25 - 26 Feb 2017

 

 
 

Tawaran Kami...

SILA SEMAK JADUAL PROGRAM SEKARANG!

Gabungan 2 Sifu, 1 Kelas

Pilihan ditangan anda

BERTINDAK SEKARANG. DAFTAR!
(untuk dapatkan harga tawaran promosi daftar awal)

 

PENDAFTARAN MENGIKUT NEGERI PILIHAN ANDA

 

 

 

JADUAL KELAS PAKEJ ADVANCE 2017

 

TARIKH NEGERI LOKASI KELAS CAJ DAFTAR PENDAFTARAN
21 & 22 JAN 2017
9.30- 4.30ptg
BUSINESS CENTRE
SERI SERDANG
(Pejabat kami)
SELESAI
26 JAN 2017
9.30- 4.30ptg

BILIK SEMINAR
KUALA TERENGGANU
TERENGGANU

BATAL
25 & 26  FEB 2017
9.30- 4.30ptg
BUSINESS CENTRE
SERI SERDANG
(Pejabat kami)

SELESAI

25 & 26 FEB 2017
9.30- 4.30ptg
BILIK SEMINAR
IPOH, PERAK
BATAL  
8 & 9 APRIL 2017
9.30- 4.30ptg
BUSINESS CENTRE
SERI SERDANG
(Pejabat kami)

PROMOSI DAFTAR AWAL SEBELUM
1 APRIL 2017

Seorang: RM350
RM290

2 orang: RM590
RM490

3 orang: RM990
RM690

 

(deposit RM50,
baki semasa kelas)

PENDAFTARAN DIBUKA

KUOTA: 20 
17 ORANG

25 & 26 MAC 2017
9.30- 4.30ptg
BILIK SEMINAR
JOHOR BHARU
JOHOR
BATAL
22 & 23 APRIL 2017
9.30- 4.30ptg
BILIK SEMINAR
KUANTAN
PAHANG
BELUM DIBUKA

 

Sekiranya berlaku pindaan tarikh akibat dari yang tidak dapat dielakkan, kami akan memaklumkan kepada peserta yang telah mendaftar. Sekiranya anda memerlukan tarikh lebih awal di lokasi anda, sila maklumkan kepada kami untuk kami mengatur kelas khas untuk kumpulan anda.
Harap Maklum...


Tawaran Khas Untuk Agensi Kerajaan/ NGO

Kami bersedia untuk menganjurkan kursus dan seminar kepada mana-mana agensi kerajaan atau NGO yang berminat dengan modul latihan kami. 

 

Kami telah bekerjasama dengan Institut Pertanian Kuala lipis, UKM, UUM, UPSI, KKLW, Mini RTC, Koperasi ROCAB, K-Ekonomi Negeri Melaka, Masjid Cina Negeri Melaka, IADA Barat Laut, UniKL Ipoh, UCAM Alor Gajah.

 

 

Tawaran untuk agensi kerajaan/NGO
secara berpakej termasuk:

  • Tenaga pengajar/ penceramah    
  • Bahan latihan pengajaran dan pembelajaran diberikan secara PERCUMA kepada peserta dalam bentuk samada bercetak atau 'soft-copy' CD
  • Kemudahan penginapan dan makan-minum (disediakan oleh penganjur)    
  • Lokasi program (diurus oleh penganjur)  
  • Kuota peserta - berpakej (ditentukan penganjur)

Agensi diminta Hubungi Kami Untuk Keterangan Lanjut

KLIK SINI UNTUK PERTANYAAN

 

 

LOKASI PEJABAT DAN BUSINESS CENTRE KAMI

(BERSEBELAHAN DENGAN HOTEL HELLO SERI SERDANG)

Anda boleh menginap di Hotel Hello (diurus sendiri oleh peserta)


PROGRAM INI DIANJURKAN OLEH

T'Maza Enterprise (TR0076868-D)
No 6-3, Jln 18/32 Tmn Sri Serdang ,
43400 Serdang, Selangor

Tel : 013-396 2546
 

Kamanusi Russali (KAMAL)

Emel : kamanusi@tmaza.com.my

 

(Ahli PUIM)

 

  • Ini adalah apa yang saya lakukan. Inilah kepakaran saya:  “Kepakaran saya adalah membantu usahawan dalam memasarkan produk atau perkhidmatan ke peringkat tempatan malah ke pasaran global dengan menggunakan teknik dan strategi yang TEPAT dan BERKESAN di dalam alam maya Siber INTERNET yang amat BERKUASA TINDAKANNYA dan mampu meningkatkan jualan produk atau perkhidmatan perniagaan anda sehingga 3 - 5 kali ganda dengan amat luar biasa”         
  • Mungkin anda mengalami masalah dan cabaran dalam mengendalikan perniagaan untuk mengembang dan meningkatkan hasil jualan.    
  • Saya pun pernah mempuyai cabaran dan halangan yang sama sebelum ini dalam menjalankan perniagaan dengan jualan produk dan perkhidmatan saya yang kurang mengalakkan sebab saya tiada ilmu sebelum ini. Inilah kisah saya di mana telah berguru dan bermentor dengan seorang JUTAWAN INTERNET MUDA pada 2006. Ilmu yang diperolehi dimanfaatkan sehingga sekarang dalam perniagaan internet kedai online yang membantu meningkatkan jualan produk saya.     
  • Bagaimana saya selesaikan masalah yang saya hadapi ialah dengan cara melakukan pelbagai teknik dan strategi yang berkesan dalam pemasaran internet ini. Semua selok belok perniagaan internet saya terokai dan rahsia perniagaan ini sebenarnya telah saya bongkarkan. Tahun ini 2014, saya berguru dan bermentor lagi dengan guru pemasaran tersohor bergelar MULTI JUTAWAN bagi memantapkan ilmu pemasaran dan seterusnya saya intergrasikan dengan pemasaran internet.    
  • Hasil yang saya perolehi dari perniagaan internet telah CUKUP memberangsangkan dari dulu sehingga sekarang.    
  • Kalau dulu orang kata perniagaan internet hanya untuk mereka yang mahir sahaja, tapi sebenarnya  SEMUA ORANG BOLEH MELAKUKAN PERNIAGAAN INTERNET KEDAI ONLINE ini.         
  • Kesilapan ramai orang termasuk diri saya adalah malu bertanya dan seterus-terusnya SESAT dalam mengembangkan perniagaan ini dan masih tiada ilmu perniagaan internet kedai online ini dan juga masih tiada Laman Web Perniagaan
  • Ini apa yang anda patut lakukan sekarang demi meningkatkan jualan produk atau perkhidmatan anda. Dengan segera, DAFTAR SEKARANG kursus yang saya anjurkan ini untuk turut serta membongkarkan rahsia perniagaan internet.
 
 

:: Hakcipta Terpelihara © 2014-2017 - Kelas Perniagaan Internet Online ::