Menu

Kursus dan Kelas Pemasaran Online

2017: Target Online Marketing, 2018: DIGITAL MARKETING

Catatan Kelas

Kelas Personal Untuk Team perfume LaVelvet

Oct 29, 2017

Alhamdulillah, selesai berkongsi ilmu bersama team La-Velvet

Semoga dengan ilmu strategi dan teknik target online marketing yang dikongsi dan dicurahkan dimanfaatkan untuk mengembangkan lagi perniagaan mereka. InsyaAllah.

 

sila tonton video promo mereka

 

LATIHAN DALAMAN DI JABATAN PERTANIAN SELANGOR, SHAH ALAM

Oct 17, 2017

Alhamdulillah, diberi peluang untuk berkongsi ilmu dengan Pegawai Pengembangan Pertanian Negeri Selangor. Mereka adalah pegawai-pegawai pembimbing dalam industri asas tani di daerah masing-masing.

Semoga ilmu yang dicurahkan akan mengembangkan usahawan dibawah bimbingan mereka

 

blog post

Sep 22, 2017

Dulu2 kita hanya didedahkan mengenai campuran pemasaran sahaja. Biasa disebut 4P. Itulah yang sering kita guna dalam melakukan aktiviti promosi.

Kini rupa2 marketing ada pelbagai cabang bidangnya. Online Marketing, Offline Marketing..dan kali ni sy nak kongsikan mengenai CONTENT MARKETING.

 


Percaya kan hari ni, isi kandungan dalam penulisan adalah peranan penting dalam Online Marketing. Gaya menulis kena betul dan tepat lagi2 jika menarik barulah ramai nak membacanya.

Dalam CONTENT MARKETING, banyak yang boleh dilakukan. Dalam keadaan sekarang ada yg buat Copywritting, ada Ayat Iklan, ada Storytelling dan pelbagai lagi.


Yang penting dalam Content Marketing adalah pastikan maklumat anda ada dalam alam maya. Barulah mudah prospek mendapatnya. Paham.

Sambung siri#2 pula ya.